Projektleder med erfaring inden for bane

Her er en enestående mulighed for at blive en del af afdelingen for Planning and Rolling Stock i Rambølls voksende banemarked, hvor du vil få mulighed for at arbejde med projektledelse inden for planlægning, analyse, strategi- og vurderingsopgaver.

Dine ansvarsområder som projektleder
Som projektleder i afdelingen vil du komme til at arbejde på de tidlige stadier af projekterne, hvor du bl.a. skal være med til at bidrage med input til kundernes business cases. Herudover vil der være en hel del kundekontakt internt i forhold til at identificere specialister in-house og ligeledes, vil du have en stor kontaktflade eksternt. Af konkrete opgaver kunne eksempelvis være:

  • Anlægsestimater i forbindelse med tilpasninger af materiel eller infrastruktur
  • Ny AnlægsBudgettering (NAB)
  • Behovsanalyser
  • Køreplansanalyser
  • Banestrategiske analyser
  • Ekstern kvalitetssikring af banerelaterede projekter
  • Tilbudsskrivning

Dig og dine kompetencer
Du har erfaring fra tidligere virke med projektledelse af baneprojekter og er gerne uddannet med en kandidatgrad fra CBS eller DTU.

Du er i stand til at arbejde selvstændigt og analytisk. Du har politisk tæft og tilegner dig viden hurtigt, tager initiativ samt træffer beslutninger og kan styre dine opgaver i mål med stor grundighed og fokus på detaljen. Herudover

  • er du dygtig til at kommunikere dine budskaber både på skrift og i tale
  • har du styr på dine opgaver og får leveret til tiden
  • er du flydende i både dansk og engelsk skriftligt og mundtligt

Bliv en del af Planning and Rolling Stock
I afdelingen arbejder vi både med egne projekter direkte mod kunderne, men vi har også leverancer, hvor vi er en del af større projekter. Det gør, at vi har stor berøring med hele transportområdet i Rambøll. Med udgangspunkt i en høj faglighed har vi fokus på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Så ud over at arbejde med spændende projekter er der højt humør og mange grin i løbet af en hverdag.

At arbejde hos Rambøll
Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Om Rambøll
Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 13.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt management rådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Peter Aarkrog på telefon +45 5161 6847.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Send din ansøgning inden 14. december 2018.

Deadline 2018-12-14
Workplace Copenhagen

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918