3D CAD/BIM specialist til Transport i Rambøll i Ørestad eller Aarhus

Kunne du tænke dig at blive en del af et velfungerende 3D CAD/BIM miljø, hvor kvalitet, innovation og faglig udvikling er i højsædet. Vi oplever kraftig vækst, og baneområdet i Rambøll er i rivende udvikling, hvorfor vi søger flere nye kolleger. Rambøll arbejder på nogle af de største baneprojekter, både lokalt i Danmark, men også internationalt.

Dine ansvarsområder som 3D CAD/BIM specialist

Som 3D CAD/BIM specialist i Rambøll kommer du til at arbejde med 3D projektering, modellering og tværfaglig koordinering med udgangspunkt i Bentley Power Rail Track SS4. Opgaverne vil være baneprojekter i ind- og udland. Du bliver en væsentlig part i at drive og videreudvikle vores fagområde.

Helt konkret vil din hverdag kunne bestå af opgaver inden for:

 • Koordinering med interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Udarbejdelse af 3D modeller
 • Anvendelse af 3D modeller til kollisionskontrol og mængdeberegning
 • Møder med kundens CAD/BIM Manager herunder styring af IKT aftaler
 • Udvikling af templates til anvendelse i Bentley Power Rail Track SS4
 • Vejledning og sparring inden for 3D projektering 

Ved at blive en del af Rambøll, vil din hverdag være karakteriseret ved en høj grad af sparring, hvor både den faglige og personlige udvikling er i højsædet. Du vil indgå i et fagligt stærkt og engageret miljø, der spænder over nyuddannede medarbejdere med den nyeste viden fra universiteterne til meget erfarne medarbejdere, der har arbejdet med området i mange år.

Din baggrund

Du er ingeniør eller har en tilsvarende teknisk baggrund og har minimum 1-3 års erfaring som rådgiver, entreprenør, leverandør eller infrastrukturforvalter inden for spor. Du har gode samarbejdsevner og har evnen til at omsætte din tekniske viden til værdiskabende rådgivning for dine kunder. Du formulerer dig klart på dansk og engelsk såvel i tale som på skrift.

Du har stærke kompetencer inden for:

 • Bentley Power Rail Track SS2/SS4
 • Excel
 • Samarbejde
 • 3D projektering
 • Detaljeorienteret

At arbejde hos Rambøll

Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Om Rambøll

Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 13.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt managementrådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Lars Elmer Kellermann på +45 5161 7627 eller afdelingsleder Helle Matthiasen på telefon + 45 5161 6854.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Vi kalder løbende til samtale, så send os din ansøgning hurtigst muligt.

Sidste dag for ansøgning er den 14. december 2018.

Deadline 2018-12-14
Workplace Copenhagen

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918