Projekterende projektleder til afdelingen ’Veje og anlæg Fyn’

Du vil som projekterende projektleder i Rambøll få ansvaret for egne projekter. Du skal i samarbejde med afdelingens ledelse oparbejde erfaring med at lede mindre projektteams.

Dine ansvarsområder
Dit hovedfokus vil være at planlægge, projektere, udføre og koordinere infrastrukturprojekter. En vigtig del af arbejdet vil være at

  • lede og styre egne projekter succesfuldt til kundens tilfredshed
  • bidrage til projektering af afdelingens opgaver
  • forestå byggeledelse og tilsyn
  • forestå koordineringen og kommunikationen med interessenter og bygherrer

I samarbejde med din mentor skal du medvirke til at drive afdelingens fortsatte udvikling ved eksempelvis at etablere nye relationer og samarbejdspartnere i markedet.

Vores team arbejder agilt og under stor samhørighed, og den enkelte bidrager til hele teamets succes ud fra en holistisk tankegang. Under disse forudsætninger skal du motiveres af at arbejde tæt sammen med ikke blot dine nærmeste kolleger på Odense kontoret, men også på tværs af hele Rambølls organisation.

Kommende kollega: ”I afdelingen er der god basis for at udvikle sig, hvis man selv ønsker det.
Sammenholdet i afdelingen giver tryghed til at turde bevæge sig ud på nye områder.
Dejligt at mærke, at der er opbakning fra ledelsen til de mål, man sætter sig”.

[Mette Kaagh, senioringeniør]

Dig og dine kompetencer
Vi forestiller os, at du kommer med en baggrund som ingeniør og har 2-5 års erfaring med vej- og anlægsprojekter. Du skal have ambitioner om at ville tage ansvar og sætte aftryk, men det er ikke en forudsætning, at du har erfaring med projektledelse.

Vi forventer, at

  • du er fagligt stærk, hvilket gør dig i stand til at løse ofte teknisk komplekse problemstillinger
  • du sætter en ære i at skabe de bedste resultater
  • du har lyst til at sætte dig ind i kundens organisation og udfordringer
  • du kan indgå i en åben og troværdig dialog såvel med kunder som kolleger
  • du kan motivere dine kolleger til at yde det bedste og komme med innovative løsninger

Bliv en del af
Du vil blive en del af et fagligt stærkt miljø i afdelingen ’Veje og anlæg, Fyn’. Omgangstonen er let, og de afvekslende opgaver løses i samarbejde gennem åben dialog og højt niveau af uddelegering. Ledelsen lægger vægt på, at mandatet skal følge ansvaret. Vi arbejder ud fra gensidig respekt og motiveres af at gøre en forskel. Du skal kunne trives med stor frihed og accept af, at dine muligheder skabes af eget engagement. Ledelsen lægger et stort arbejde i at understøtte medarbejdernes udvikling, men det er op til den enkelte at sætte retningen.

At arbejde hos Rambøll
Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Om Rambøll
Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 14.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt management rådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Helle Howe Kjærgaard på +45 5161 4514 tirsdag eller torsdag i tidsrummet 17-19.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Send din ansøgning inden 14. december 2018.

Deadline 2018-12-14
Workplace Odense

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918