Handläggare och Uppdragsledare inom VVS & Energiteknik

Vi ser en spännande och växande marknad och vill utöka vår organisation på vårt kontor i Varberg, vi söker en uppdragsledare eller handläggare inom VVS & Energiteknik som vill vara med att bygga vidare på vårt tjänsteutbud. Vi har många olika spännande projekt, som varierar i storlek och typ, tillsammans med intressanta kunder. 

Att ingå i vårt team, innebär att du ansvarar eller med de övriga i gruppen genomför de tekniska lösningarna i våra uppdrag. I rollen som uppdragsledare kan du även få möjlighet att samordna och leda tilldelade resurser och arbetsuppgifter.

För att trivas hos oss som konsult tror vi att du har ett stort intresse av att utvecklas som person och ingenjör. Du har en god planeringsförmåga, lätt för att samarbeta och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter.  Du som söker arbetar som uppdragsledare idag eller arbetar som handläggare och är redo att ta nästa steg.  Egna kundrelationer är meriterande.

Vi tror att du är uppdragsledare, handläggare med utbildning från högskola, gymnasieingenjörsutbildning eller yrkeshögskola, alternativt att du har motsvarande kompetens med tidigare erfarenhet som konsult inom VVS teknik.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du främst

kommer att arbeta med svenska projekt och koncernspråket är engelska.

Ramboll Sverige

Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant dokumentation.
#RambollSverige

Deadline 2018-12-13
Workplace Varberg

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918