Projektledare – Karlstad

Vi fortsätter växa och söker en kundorienterad projektledare med gedigen projekterfarenhet som är intresserad av att bidra till utveckling av såväl vår egen som våra kunders verksamhet.

Vi söker dig som har erfarenhet av projektverksamhet med bakgrund från konsultbranschen, bygg & fastighets-, infrastruktur-, energi- eller industrisektorn. Vi tror att du i dag jobbar som projektledare, delprojektledare, platschef, besiktningsman, driven projektingenjör/konstruktör eller fastighets- eller entreprenadingenjör och vill utvecklas vidare som projektledningskonsult med oss på Ramboll. Som person är du strukturerad, affärsmässig och handlingskraftig och trivs med att arbeta i team. Om du är vår nya projektledare, klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som projektledare hos oss kommer du att vara en del av vår enhet i Karlstad/Örebro som består av ett 10-tal medarbetare lokaliserade på två redan etablerade Ramboll-kontor. Vi är regionalt ett 40-tal och nationellt drygt 200 projektledare med blandad erfarenhet och bakgrund i divisionen. Vi har ambitionen att utnyttja varandras styrkor för att vinna fortsatt framgång varför en god kommunikativ förmåga är viktigt för att lyckas hos oss.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan komma att handla om t.ex. projektledning, miljöledning, rådgivning, projekteringsledning, besiktning, beskrivning, riskhantering m.m.

Vi vill att du

  • Har flera års branscherfarenhet och har arbetat med investeringsprojekt inom exempelvis hälso- och sjukvård, handel och kontor, bostäder, skolor, infrastruktur, energiproduktion eller processindustri.
  • Har ett eget kontaktnät och vilja att tillsammans med oss utveckla nya och befintliga kundrelationer
  • Har relevant utbildning eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet inom projektverksamhet.
  • Kan tala och skriva minst svenska och engelska obehindrat.

Utbildning/certifiering inom projektledning samt erfarenheter från projekt inom något av våra fokusområden ses som meriterande.

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta du våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Vi fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Hos Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser.

I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Tillsammans med 2000 medarbetare placerade på 30 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det ”Engineering for life”. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant dokumentation. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Peter Osbrink 010-615 52 72. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering har vi redan gjort vårt val av annonseringskanal och metod. Vi undanber oss därför samtal från annonssäljare och rekryteringsföretag. Vänligen respektera detta.

Vi ser fram emot din ansökan!

#RambollSverige

Deadline 2018-12-31
Workplace Karlstad

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918