Praktikant til afdelingen for Eksisterende broer og monitering

Vi har travlt i afdelingen og er i fortsat udvikling inden for eksisterende broer og monitering.

Vi søger derfor 1-2 praktikanter til foråret 2019, som er teoretisk funderet til assistance inden for afdelingens ydelsesområder. Disse er statik i bred forstand, herunder bæreevneberegninger af eksisterende konstruktioner, forstærkningsprojekter, klassifikationsattester og høringssvar i forbindelse med administration af særtransporter og moniteringsopgaver.

 

Dine ansvarsområder som praktikant
Du vil indgå i et stærkt team af erfarne og nyuddannede ingeniører, der i tæt dialog med kunder, samarbejdspartnere, andre Rambøll afdelinger og myndigheder gennemfører udfordrende og interessante opgaver inden for bæreevneanalyse, sandsynlighedsbaserede analyser og udarbejdelse af projekt for forstærkning, nedrivning og ombygning af eksisterende broer, moniteringsopgaver mv.

Du får mulighed for at udvikle et stort netværk internt i Rambøll via vores brede samarbejde med bro-, havne- og tunnelkolleger både nationalt og internationalt.

Opgaverne kan endvidere omfatte større tværfaglige infrastrukturprojekter på tværs af afdelinger og fagområder.

 

Dig og dine kompetencer
Du er ingeniørstuderende med +2 års studieerfaring med en stærk teoretisk baggrund inden for primært beton- og stålkonstruktioner, og du har ambitioner om at udvikle dig inden for faget.

Vi forventer, at du kan skrive og tale dansk og engelsk på professionelt niveau.

 

Bliv en del af afdelingen for Eksisterende broer og monitering
Eksisterende broer og monitering er en faglig stærk afdeling på +20 medarbejdere, som i høj grad arbejder på tværs af enhederne i Rambøll. Afdelingen arbejder bl.a. med avancerede bæreevneberegninger, forstærkningsprojekter og monitering/overvågning af konstruktioner. Derved får du en unik mulighed for at arbejde på tværs i Rambøll, herunder på tværs af landegrænser.

 

Om at arbejde hos Rambøll
Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

 

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Claus Madvig Petersen +45 5161 8725.
Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”apply”.

Send din ansøgning inden 14. december 2018.

Deadline 2018-12-14
Workplace Copenhagen

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918