Vill du vara med och utveckla enheten BIM & Digitalisering i Göteborg?

Vi söker dig som är en lyhörd och diplomatisk person med intresse av att motivera människor i sitt dagliga arbete. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta som CAD/BIM-koordinator, projektör eller liknande för att lyckas i detta arbete. Om du är vår nya Enhetschef klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som Enhetschef kommer du att tillhöra affärsområdet BIM & Digitalisering som består 35 medarbetare utspridda på tre orter - Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kommer att ansvara för göteborgsenheten som innefattar 15 medarbetare och rapportera direkt till Affärsområdeschefen. Vi arbetar med ett stort antal kunder - bland annat ingår Trafikverket, Swedavia och ett flertal fastighetsägare, kommuner samt industrier i vår kundbasis.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Huvuddelen av din tid kommer du att arbeta med uppdrag, både internt och externt inom informationssamordning, BIM-management och liknande.
  • Arbetsuppgifter innefattar också att företräda enheten i regionala anbuds- och marknadsmöten, planering av den dagliga verksamheten, samordning av studentrelaterade frågor och deltagande i rekryteringsprocesser etc.
  • Som gruppledare rapporterar du till affärsenhetschefen och du ingår i affärsområdesledningsgruppen.


Vi tror att du har erfarenhet från:

  • Minst 5 års relevant branschupplevelse, antingen som CAD / BIM-koordinator, projektör eller liknande.
  • Goda kunskaper i engelska och svenska
  • Utöver ovanstående kommer du sannolikt att ha en relevant utbildning för byggindustrin som civilingenjör eller byggnadsingenjör, arkitekt eller liknande.


Du är en talesperson för förändring, engagerad och dedikerad i arbetet med att omvandla vår verksamhet. Det är du som sätter ut riktningen och leder vägen för att flytta fram våra positioner. Din drivkraft är att få andra människor att växa och skapa en inkluderande miljö där alla kan nå sin fulla potential. För att du ska få utrymme och befogenhet att utöva ditt ledarskap krävs en visionär, inspirerande och öppen ledare.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant documentation.
#RambollSverige

Deadline 2018-12-16
Workplace Göteborg

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918