ExamensarbeteHamn Träkonstruktion

På Ramböll arbetar samhällsrådgivare inom ingenjörsteknik, design och management consulting. Vi  strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder, slutanvändare och samhället i stort. Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Därför stöttar vi våra medarbetare, välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team som producerar inspirerande lösningar.

Vi erbjuder
Ramböll erbjuder dig en stimulerande miljö för ditt examensarbete i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

De examensarbeten som skrivs hos oss genererar nytänkande och utveckling som ofta leder fram till nya innovativa processer som utvecklar oss som företag. Under arbetets gång får du värdefulla erfarenheter och insikter i hur ett globalt konsultföretag fungerar.

Vi söker dig
Just nu söker vi en student inom Samhällsbyggnad som vill genomföra ditt examensjobb inom träkonstruktion hos oss på Ramböll.

Till denna möjlighet söker vi dig som är intresserad av någon av dessa frågor:

  • Problem med vibrationer och akustik för träbjälklag
    • Hur kan man lösa dessa problem för bjälklag med större spännvidder?
    •  Utvärdering av egenskaper som svikt, egenfrekvens och dynamisk respons för olika bjälklagstyper.
  • Kompakta lösningar för bärande träkonstruktioner
    • Konceptuell studie av olika bjälklagslösningar och vägglösningar med CLT paneler. Syftet är att komma fram till en så kompakt konstruktion som möjligt som förutom brottgräns även uppfyller krav på brand, akustik och vibrationer.

Som person är du grundlig, strukturerad, ambitiös samt har ett intresse för att analysera och utveckla inom det valda arbetsområdet.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Var god skriv i din ansökan vilken av frågorna som intresserar dig/er. 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Rikard Johansson 010-615 34 64. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Vi ser fram emot din ansökan!

Deadline 2018-12-16
Workplace Göteborg

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918