KSL-suunnittelun projektipäällikkö

Toimit projektijohtotehtävissä ja kiinteiden sairaalalaitteiden suunnittelijana monipuolisissa sairaanhoitokiinteistöjen uudisrakennus- ja peruskorjaushankkeissa. Kohteitamme ovat erilaiset hoitoalan rakennukset terveyskeskuksista aina yliopistosairaaloihin.

Tarjoamme sinulle haastavia, vaihtelevia ja mielenkiintoisia projekteja, nykyaikaiset työmenetelmät, erinomaiset koulutusmahdollisuudet, viihtyisän ja nuorekkaan työympäristön, asiantuntevat kollegat sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut.

Odotamme
Odotamme sinulta tekniikan tai terveydenhuoltoalan soveltuvaa opisto- tai korkeakoulututkintoa ja työkokemusta muutaman vuoden ajalta sekä kokemusta projektien itsenäisestä läpiviennistä. Edellytämme sairaalatoiminnan tuntemusta, sairaaloiden kiinteiden laitteistojen tuntemusta ja ymmärtämystä taloteknisistä järjestelmistä sekä soveltuvuutta vaativaan suunnittelutyöhön. Edellytämme myös Microsoft Office -sovelluksien hyvää hallintaa, talotekniikkapiirustusten lukutaitoa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Arvostamme asiakaslähtöistä ajattelua, kykyä toimia osana asiantuntevaa projektiryhmää sekä aktiivista ja vastuuntuntoista otetta työhön.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" mahdollisimman pian, viimeistään 31.12.2018. Käsittelemme hakemuksia niiden saapumisjärjestyksessä. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Janne Yli-Tokola, puh. 044 598 4995.

Deadline 2018-12-31
Workplace Espoo

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918