Ingeniør med interesse for projektledelse til Rambøll Energy, Termisk Energi

Markedet for rådgivning indenfor energi og fjernvarme i både Danmark og internationalt er i stærk vækst, og vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores viden.

Vi søger derfor en erfaren ingeniør til projekter indenfor fjernvarmesystemer, der vil være én af de drivende kræfter indenfor udbygningen af Danmarks termiske infrastruktur, og som har lyst til at være en del af vores team bestående af nogle af landets bedste og mest erfarne eksperter indenfor energirådgivning.

Dine ansvarsområder som ingeniør indenfor fjernvarmesystemer

Du kommer som ingeniør hos os til at deltage i, og hvis interessen er der, også til at lede spændende projekter, hvor du bidrager med din ekspertise indenfor eksempelvis ledningsanlæg og energianlæg. Du vil få ansvaret for forankring af området såvel internt i Rambøll som ud hos vores kunder.
Du vil indgå i et stærkt projektteam, der planlægger, projekterer, forbereder udbud og udfører byggeledelse og tilsyn ifm. etablering af større fjernvarmeledningssystemer, termiske energianlæg, herunder varmepumpe- og køleanlæg. 

Hvis du har interessen for det, vil du være ansvarlig for projektledelse, projektering og opfølgning på projekter og opgaver for vores kunder. I rollen som projektleder kommer du således til at have et stærkt fokus på at skabe, styrke og vedligeholde dine kunderelationer.

Dig og dine kompetencer

Vi forventer, at du er uddannet ingeniør og har mindst 5 års erfaring med forsyningsledninger, energianlæg og/eller VVS-området. Du kan lide at arbejde i et dynamisk miljø og har interesse i at videreudvikle og dele din viden indenfor området. Det er en fordel, men intet krav, hvis du har erhvervserfaring med rør- eller anlægsarbejde.

Herudover forventer vi, at

  • Du har erfaring med projektering og udbud
  • Du har erfaring med rådgivning til, eller erhvervserfaring fra et større forsyningsselskab (gerne i den danske fjernvarmesektor)
  • Du har en god forretningsforståelse
  • Meget gerne en interesse for projektledelse
  • Du formår at sætte dig i kundens sted og ar skabe, styrke og vedligeholde kunderelationer
  • Du arbejder systematisk og struktureret med dine opgaver
  • Du har stærke kommunikationsevner – skriftligt og mundtligt – på dansk og engelsk

Bliv en del af Rambøll Energy

Afdelingen, som du bliver en del, af fokuserer på rådgivning af fjernvarmevirksomheder, øvrige forsyningsvirksomheder samt det offentlige og løser opgaver indenfor energi- og forsyningssektoren. Vores team fordelt over hele Danmark består af en lang række engagerede medarbejdere, der udgør et stærkt og kompetent team bestående af både erfarne og yngre eksperter, som løbende er i tæt dialog med kunder, samarbejdspartnere, andre Rambøll afdelinger og myndigheder. Der gennemføres teknisk udfordrende og interessante opgaver på en lang række områder inden for energicentraler, herunder pumpe-/vekslerstationer, fjernkøle- og varmeledninger i jord, hydraulik m.v. Afdelingens opgaver fordeler sig på projekter over hele verden – dog med hovedfokus på det danske marked.
 

Om at arbejde hos Rambøll

Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Ansøgning

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anders Møller på +45 5161 7535

Vi kalder løbende ind til samtale så send gerne din ansøgning hurtigst muligt via linket herunder i vores rekrutteringssystem. Vi glæder os til at høre fra dig.

Rambølls forretningsenheder i Danmark indgår i Rambøll Gruppen, der er en førende ingeniør-, design- og rådgivervirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. Rambøll Gruppen beskæftiger mere end 13.000 medarbejdere, heraf ca. 3.100 medarbejdere i Danmark, og har en betydelig tilstedeværelse i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Central- og Sydeuropa, Indien og Mellemøsten, suppleret med en markant repræsentation i Asien, Australien, Sydamerika og det sydlige Afrika. Med næsten 300 kontorer i 35 lande lægger vi vægt på lokal erfaring kombineret med en global vidensbase. Vi stræber altid efter at levere inspirerende og præcise løsninger, der gør en ægte forskel for vores kunder, slutbrugere og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for markederne: Byggeri, Transport, Miljø og Sundhed, Vand, Energi og Management Consulting.

Deadline 2018-12-31
Workplace Aarhus

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918