Rambøll Management Consulting søger dygtig jurastuderende til afdelingen Legal Consulting

Afdelingen Legal Consulting søger en ambitiøs studentermedarbejder til vores kontor i København til besættelse hurtigst muligt. Studenterstillingen er tilknyttet fagområdet udbudsrådgivning, hvorfra de primære opgaver vil udspringe.

Arbejdsområder i Legal Consulting
Legal Consulting i Rambøll Management Consulting består af 14 medarbejdere, heraf 10 jurister. Vi leverer juridisk rådgivning på højeste niveau til kunder i både den offentlige og den private sektor, og vi har fokus på helhedsorienteret rådgivning, der ikke alene løser kundens juridiske udfordringer, men også skaber værdi i hele deres organisation.

Vi arbejder med opgaver inden for nedenstående områder:

  • Udbudsrådgivning til offentlige myndigheder
  • It-kontrakter og øvrige teknologikontrakter
  • Persondataret
  • Offentlig regulering, digitalisering og compliance
  • Entrepriseret

Dine opgaver
Du vil primært være tilknyttet fagområdet udbudsrådgivning, og du kommer til at indgå i løsningen af vores opgaver både af juridisk og ikke-juridisk karakter, herunder foretage researchopgaver, udarbejde bidrag til juridiske notater, foretage opdateringer af databaser, korrekturopgaver, redaktionelle opgaver, bidrage til styring af det juridiske bibliotek samt bistå med øvrige mindre juridiske opgaver i afdelingen. Du vil også få en praktisk rolle ved planlægningen og afviklingen af vores meget succesfulde Udbudsretlige Morgenmøder, der afholdes 3-4 gange årligt. Stillingen indebærer som udgangspunkt 10-15 timers ugentligt arbejde med gensidig fleksibilitet, således at vi sammen finder den rette balance mellem dine arbejdsopgaver og din uddannelse.

Din profil
Du er jurastuderende og har som minimum bestået 1. årsprøve. Du er detaljeorienteret, grundig, god til at arbejde selvstændigt og struktureret og har et højt fagligt niveau. Som person er du åben, positivt indstillet og ansvarsbevidst. Det er ligeledes vigtigt, at du har et højt skriftligt niveau.

Du må meget gerne have interesse for udbudsret, kontraktret eller obligationsret.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du stadig har mindst et par år tilbage af dit studium, før du bliver kandidat.

Du ønsker at blive en del af vores velfungerende team af studenter og praktikanter, som bidrager væsentligt til den uformelle tone på kontoret i dagligdagen.

Om Legal Consulting i Rambøll Management Consulting

Rambøll Management Consulting er et af de største konsulenthuse i Danmark, og i afdelingen Legal Consulting har vi i mere end 20 år tilbudt vores kunder højt kvalificeret juridisk rådgivning, ofte i konkurrence med traditionelle advokatvirksomheder i Danmark og internationalt. Vi arbejder med flere forskellige typer af juridiske opgaver, ofte med et teknologisk indhold, herunder kontraktudarbejdelse, udbudsret og -processer, analyseopgaver samt forhandling og konkurrenceudsættelse.

Ansættelsen vil være på vores hovedkontor i København (Ørestaden).

Se mere om vores arbejdsområder her.

Interesseret?
Er du interesseret i stillingen, skal du uploade din ansøgning, dit CV og en karakterudskrift for dine hidtil gennemførte eksamener på studiet. Ansøgningen skal være os i hænde senest den 17. december 2018. Ansøgninger behandles løbende, og vi forbeholder os retten til at ansætte den rigtige kandidat før udløbet af ovenstående frist. Vi forventer opstart hurtigst muligt.

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte senior manager Maj-Britt Böwadt på +45 5161 7987.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Deadline 2018-12-17
Workplace Copenhagen

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918