Løsningsorienteret og selvstændig medarbejder til projekter med miljøfremmede stoffer i bygningsmaterialer i Odense, Vejle, Esbjerg eller Århus

Brænder du for miljøet? Og vil du gerne arbejde både praktisk med prøvetagning og på kontoret med rapportering, databehandling og udbudsmateriale vedr. miljøfremmede stoffer i bygningsmaterialer? Hvis du også kan lide afveksling, frihed under ansvar, og vil arbejde for en førende rådgivervirksomhed, så er du måske vores nye kollega.

Dine ansvarsområder

Du vil beskæftige dig med prøvetagning i felten samt, rapportering, databehandling og myndighedskontakt. Der vil også blive mulighed for at deltage i udarbejdelse af udbudsmateriale til entreprenører. Derfor er det vigtigt, at du kan lide selvstændigt arbejde under eget ansvar.

Projekterne vil være af meget varierende størrelse og omfang samt for mange forskellige typer kunder. Projekterne spænder således over alt fra mindre private boliger, som skal nedrives, over store karreer af almene boliger, som skal renoveres, til store komplekse industribygninger, som skal nedrives. En del af projekterne vil blive udført som en del af et større Rambøll projekt, og andre projekter vil være for afdelingens egne kunder – både private og offentlige.

Du vil komme til at indgå i et fagligt team af ingeniører og teknikere, hvor sparring og faglig udvikling er nogle af nøgleordene. Teamet arbejder både på afdelingens egne projekter og på projekter i andre afdelinger i Rambøll. Du vil derfor også løbende komme i kontakt med vores andre afdelinger i Rambøll, både i Ørestad og i resten af landet.

Dig og dine kompetencer

Du har en relevant uddannelse f.eks. ingeniør (gerne bygning), bygningskonstruktør, miljøtekniker eller lignende, og vi forventer, at du har bred erfaring og viden inden for flere af følgende områder:

 • Undersøgelser og vurdering af miljøforhold i relation til bygge- og anlægsprojekter specielt med fokus på miljøfremmede stoffer (PCB, asbest, klorparaffiner, tungmetaller osv.) i bygningsmaterialer
 • Varetagelse af myndighedskontakt og indhentning af de relevante tilladelser
 • Varetagelse af udbud af miljøydelser i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter
 • Varetagelse af miljøteknisk tilsyn i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter, herunder kontakt med entreprenører
 • Varetagelse af kundekontakt på området

  Herudover forventer vi, at du:
 • Har erfaring som projektleder og kan lide at tage ansvar for god projektgennemførsel og skabe gode samarbejdsrelationer med kunder og kolleger
 • Er udadvendt, positiv, innovativ og helhedsorienteret - både i din kundetilgang og i din opgaveløsning
 • Er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt
 • Kan kommunikere med flere forskellige parter på et projekt (bygherre, myndigheder, projektledelse, kollegaer, byggeledelse, tilsyn, entreprenøren og dennes medarbejdere)

  Det vil samtidig være en fordel, hvis du har interesse i innovative digitale løsninger indenfor området.


Bliv en del af Forurenet Jord og Grundvand

Du vil komme til at indgå i en afdeling med 26 dygtige, fagligt engagerede medarbejdere, som sidder på Rambølls kontorer i Odense, Vejle, Esbjerg og Århus. Afdelingen leverer faglig rådgivning inden for forurenet jord og grundvand og bygningsregistrering til såvel private som offentlige kunder. I afdelingerne er der ansat en blanding af ingeniører, geologer og miljøteknikere mm. Projekterne løses ofte i samarbejde med andre Rambøll forretningsenheder indenfor bl.a. vand, anlægs- og spildevandsteknik, byggeri og transport. Tonen er uformel og afslappet med fokus på inddragelse, og fælles optimale løsninger.

Rambølls globale forretningsenhed (Environment & Health) omfatter mere end 2.100 medarbejdere placeret på vores kontorer rundt om i Danmark og globalt. Der løses ofte opgaver på tværs af faglighed, funktioner og geografi.

Om at arbejde hos Rambøll

Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Mette Christophersen på telefon +45 5161 5125 eller senior projektchef, Niels Nørgaard Christensen på telefon +45 5161 5105. Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”apply”. Send din ansøgning inden den 16. december 2018.

Deadline 2018-12-16
Workplace Vejle

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918