Tiesuunnittelija

Haemme tiesuunnittelijaa monipuolisiin tiesuunnittelun hankkeisiin Liikenneväylä-yksikköömme Espooseen. Suunnittelijana osallistut projektien tiesuunnittelutehtäviin muun projektitiimin kanssa ja vastaat oman työsi laadusta. Projektikantamme muodostuu teiden esisuunnittelusta aina rakennussuunnitteluun asti ja monipuolisissa toimeksiannoissamme yksityistien suunnitelmista laajoihin, monialaisiin ja vaativiin tieprojekteihin pääset sekä näyttämään taitosi että ammatillisesti kehittymään.

Odotamme
Odotamme sinulta insinöörin tai DI:n koulutusta ja vähintään vuoden työkokemusta alalta. Sinulla on oma-aloitteinen ote työhön sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta kykyä hoitaa itsenäisesti oman tehtävänkuvasi asiakokonaisuuksia sekä halua kehittyä ja oppia uutta. Sinulla on aktiivinen ote sekä oman työsi että suunnitteluprosessien kehittämiseen. Pystyt kantamaan vastuun omasta panoksestasi ja työskentelemään myös paineen alla.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 6.1.2019. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Emil Matintupa, puh. 050 596 0358.

Deadline 2019-01-06
Workplace Espoo

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918