Katu- ja vesihuollon suunnittelija ja projektipäällikkö

Etsimme katu- ja vesihuollon projektipäälliköä ja suunnittelijaa Infra-yksikköömmeTampereelle.

Projektipäällikkönä tehtävänäsi on hankkeen tai sen osaprojektin johtaminen ja laadukkaan suunnittelun lopputuloksen varmistaminen kannattavasti. Osallistut suunnitteluun, ohjaat hankkeen muiden suunnittelijoiden työtä sekä teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Projektipäällikön tehtäviin kuuluu myös koko Rambollin asiantuntemuksen ja osaamisen hyödyntäminen sekä kytkeminen mukaan projekteihin kulloisenkin tarpeen mukaan.
 

Työt ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia katu- ja aluesuunnittelun projekteja voimakkaasti kehittyvällä Tampereen seudulla ja eteläisessä Suomessa.
 

Odotamme
Arvostamme kokemusta katu- ja vesihuollon suunnittelusta. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (DI tai ins. AMK) sekä 3-5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Projektipäälliköltä odotamme aloitekykyä ja valmiutta monipuolisiin projektinjohtotehtäviin. Suunnittelijan osalta huomioimme myös vastavalmistuneet hakijat. Sinulla on aktiivinen ja kehityshakuinen ote työhön sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Sinulla on kykyä hallita asiakokonaisuuksia ja saattaa asiat päätökseen. Työssä edellytetään hyvää alan suunnitteluohjelmistojen hallintaa (Novapoint).
 

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.
 

Hakemukset
Tehtävään haetaan täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään sunnuntaina 16.12.2018.

Täytämme tehtävät heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tampreen Infra -yksikön päällikkö Hannu Kaleva puh. 040 063085.

Deadline 2018-12-16
Workplace Tampere

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918