Vägkontrollant

På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över hela världen. Affärsområdet RST (Road Survey Technology) är ledande i Norden inom vägteknik och mätning av vägar och vägmarkering, så kallad Road Management. RST designar, utvecklar och säljer merparten av sina kvalitativa mätsystem och har sedan mitten av åttiotalet haft kunder i stora delar av Europa, Ryssland, USA och Mellanöstern.

Vi söker en vägkontrollant på heltid eller deltid med placeringsort i Uppsala med start omgående eller enligt överenskommelse. Är du intresserad av drift och underhåll? Då är det här tjänsten för dig! Du kommer i huvudsak att självständigt utföra långsiktiga kontroller och uppföljningar med hjälp av modern teknik, inom Trafikverkets driftentreprenadskontrakt på vägar inom ramen för ”Basunderhåll Väg”. Merparten av tiden tillbringas ute på vägarna samt att du även kan komma att vara ett stöd till Trafikverkets projektledare etc.

Du kommer att ingå i vårt befintliga team som består idag av ett trettiotal drift- och underhållsspecialister. Du kommer att utvecklas tillsammans med oss på Ramboll och våra beställare i en stimulerande miljö.

Vi söker kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:

  • Erfarenhet av vägunderhållsarbete åt statlig eller kommunal väghållare där även vinterväghållningsarbeten förekommit.
  • Erfarenhet av arbete med väginspektion och vinterberedskap
  • Meriterande med erfarenhet av arbetsledande/projektledande ställning hos entreprenör, byggherre eller som consult
  • B körkort är ett krav


Vi lägger stor vikt på din personlighet för den här rollen. Vi ser att du trivs med ett självständigt arbete då du är ute på egen hand på fältet och jobbar. Du har inget problem med resande i arbetet och du alltid har kunden i fokus.

Ansökan
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Saras på 072 554 16 25. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Vi ser fram emot din ansökan!


#Engineeringforlife

#RambollSverige

Deadline 2019-01-06
Workplace Uppsala

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918