Projektleder til Bro- og tunnelvedligehold søges til Rambøll, Aarhus

Brænder du efter at passe på den danske infrastruktur, og har du fagligheden i orden, så er det måske dig vi søger til en travl og udfordrende hverdag som projektleder på eftersyns-, reparations- og forstærkningsprojekter.

Dine ansvarsområder som projektleder
Du bliver nøgleperson inden for drift og vedligehold af bygværker og anlægskonstruktioner i det midtjyske og vil som projektleder blive involveret i projekterne fra start til slut. Du har styr på tid, økonomi og ikke mindst kvalitet, både under projektering, udbud og udførelse. Projekterne spænder bredt og vil ud over drifts-, reparations- og forstærkningsprojekter også omfatte opgaver inden for eftersyn samt tilstands-, levetids- og bæreevnevurderinger.

Du får ansvar for at opbygge og videreudvikle kunderelationer, og vil indgå i et stærkt team bestående af erfarne og nyuddannede ingeniører, der i tæt dialog med kunder, samarbejdspartnere og gode kolleger gennemfører udfordrende og interessante opgaver. Dette giver dig mulighed for at udvikle et stort netværk internt i Rambøll via vores brede samarbejde både i Danmark og internationalt.

Dig og dine kompetencer
Du har en baggrund som civilingeniør og har minimum 4 års dokumenteret erfaring med drift, vedligehold og reparation af broer og anlægskonstruktioner. Du har lyst og faglighed til at sætte dit aftryk på udviklingen af vores forretning og besidder endvidere følgende kompetencer:

  • Kommunikerer klart og tydeligt med både projektdeltagere, kunder og samarbejdspartnere
  • Agerer professionelt og engageret samt sikrer høj kvalitet fra start til slut
  • Trives ved at motivere, inspirere og blive inspireret af dine kolleger
  • Har gode samarbejdsevner og godt humør med sans for at holde mange bolde i luften
  • Er interesseret i at skabe gode relationer

Bliv en del af vores afdeling for Broer og anlægskonstruktioner
Hos Rambøll arbejder vi på mange af de største jyske infrastrukturprojekter, bl.a. elektrificering af jernbanen mellem Fredericia og Aarhus, ny midtjysk motorvej, Beder-Bering vejen, VVM for udbygning af E45 og på en lang række øvrige fagligt udfordrende projekter. Du bliver en del af afdelingen for Broer og anlægskonstruktioner, der omfatter 15 stærke medarbejdere lokaliseret i Aalborg og Aarhus. Vi arbejder tæt sammen med de 7 danske afdelinger, der udgør det samlede danske bromiljø. Kulturen er hyggelig og helt uformel. Ledelsesfilosofien følger Rambølls værdisæt og kan bedst betegnes som ”frihed under ansvar”.

Om at arbejde hos Rambøll
Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder, Rasmus Skifter Nyholm på +45 5161 7756.
Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”apply”.

Send din ansøgning senest 14. december.

Deadline 2018-12-14
Workplace Aarhus

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918