KESÄTYÖ - Kuntotutkimusharjoittelija

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 13 200 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 300 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiantuntijapalveluja infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme.

Tehtävänimike
Hei sinä opintojen loppuvaiheessa oleva rakennetekniikasta tai LVI-tekniikasta kiinnostunut tekniikanalan opiskelija!

Haemme kesäksi harjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen kuntotkimustehtäväviin Espooseen, Turkuun ja Lahteen. Tehtävät ovat pääsääntöisesti kosteus – ja sisäilmateknisiä sekä rakenneteknisiä kuntotutkimuksia tai putkistojen kuntotutkimuksia oman opiskelualasi mukaisesti.

Odotamme
Olet opintojen loppuvaiheessa oleva teekkari tai insinööriopiskelija. Haluat kehittyä kuntotutkimusten asiantuntijaksi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa.

Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut. Toimistotyöskentelyn lisäksi pystyt työskentelemään myös vaihtelevissa olosuhteissa. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 17.2.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.
Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jarkko Heinonen, puh. 040 660 4051.

Deadline 2019-02-17
Workplace Espoo

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel:+45 5161 1000
Fax:+45 5161 1001

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918