Senior Hydrolog & hydrogeolog, lead consultant, Göteborg

Vi söker en erfaren hydrolog eller hydrogeolog med lång uppdragsledarerfarenhet från vattenförsörjnings-, gruv- och/eller infrastrukturprojekt, med internationell erfarenhet och/eller forskarbakgrund som vill bidra till innovativa lösningar och framåtanda.

I rollen som seniorkonsult (lead consultant) kommer du att vara med och utveckla enheten såväl som division vattenresurser tillsammans med kollegor i Sverige och globalt. Du kommer att tillhöra enheten Vattenresurser Sverige med 20 medarbetare som arbetar med dricksvattenförsörjning, vattenskydd, hydrologi och hydrogeologi i gruv- och infrastrukturprojekt samt framtagande av tillståndshandlingar enligt miljöbalken, vattenmiljö samt översvämningsutredningar.

Vi arbetar alltid i team, ofta med medarbetare från olika delar av landet eller Norden, för att nå bästa resultat och har en laganda med högt i tak. Vår enhet finns idag representerade vid Rambölls kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm, Uppsala och Eskilstuna men vi söker även kandidater till våra kontor i Umeå och Lulea.

Vi söker dig som vill ta stort ansvar för enhetens framtida utveckling. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Kund- och marknadsarbete
  • Ansvara för de mer komplexa uppdragen
  • Kompetens- och affärsutveckling
  • Internationalisering av enheten


Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta du våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant documentation.
#RambollSverige

Deadline 2019-02-28
Workplace Göteborg

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel:+45 5161 1000
Fax:+45 5161 1001

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918