Byggledare inom bygg- och anläggningssektorn

Vi söker en byggledare som är intresserad av att få vara med att påverka och vara en central del i projekten. Vi tror att du har en god planeringsförmåga och arbetar målinriktad för att driva projekten framåt. Om du är vår nya Byggledare - klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som byggledare kommer du att vara en del av vår enhet inom samhällsbyggnad i nord. Enheten består idag av 15 medarbetare där du som byggledare kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor inom mark/väg, plan, landskap samt projekt- och byggledning. Som byggledare kommer du att få möjlighet att arbeta med många spännande kunder som exempelvis Fortifikationsverket samt olika gruv- och bostadsbolag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Följa upp entreprenadens arbete
  • Ansvara för ekonomi med att granska fakturor, uttag och ÄTor
  • Vara med på byggmöten ute på plats
  • Gå igenom miljö- och kvalitetsdokumentation


Vi tror att du:

  • Har minst 10 års erfarenhet inom bygg- och anläggningssektorn
  • Har arbetat som byggledare eller som platschef inom entreprenader
  • Har arbetat i trafikmiljö med grundläggning, spont, markförstärkning, berg, betong, ledningsarbete, vägbyggnad eller motsvarande inom järnväg
  • Är civil-, högskole- eller gymnasieingenjör med en passande inriktning för tjänsten
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska


Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta du våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant documentation.
#RambollSverige

Deadline 2019-02-17
Workplace Luleå

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel:+45 5161 1000
Fax:+45 5161 1001

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918