Softwareudvikler hos Rambøll Stakeholder Intelligence

Tror du, at beslutninger bliver bedre, hvis de sker på et datainformeret grundlag? Vil du være med til at lave løsninger, der samler og visualiserer relevante data for ledere, lærere, pædagoger og andre beslutningstagere? Tror du, at data er det 21. århundredes olie, og at der ligger et stort uhøstet potentiale i at samle, koble og regne på relevante data, hvis det sker i tæt samarbejde med dygtige fageksperter? Vil du være en del af et dynamisk team med kort fra tanke til handling?

Vi tror på, at beslutninger træffes bedst tæt på dig og dit team

Hos Rambøll Stakeholder Intelligence vil du opleve at få stort ansvar og stor indflydelse allerede fra første dag. Du får faglig og kreativ frihed til at designe og udvikle de bedste løsninger. Du står dog aldrig alene, for du bliver en del af et lille team med dygtige, erfarne og knivskarpe kolleger. Sammen sparrer I om udfordringer og træffer de centrale tekniske beslutninger.

Dine ansvarsområder som softwareudvikler

Du vil i tæt samarbejde med dit team udvikle på vores produkter eller på nogen af de mange skræddersyede løsninger, vi laver til enkeltkunder. I starten vil du bruge det meste af din tid på programmering. I takt med din erfaring vil du kunne vælge i højere grad at fokusere på teknisk design og arkitektur og/eller projektledelse.

Vores løsninger er webbaserede og udviklet i Java. Du vil komme til at arbejde både med frontend- og backendudvikling. Nogle af de teknologier, værktøjer og standarder, du vil møde i dit arbejde, er følgende:

  • React, GraphQL, Apollo, TypeScript, jQuery, Javascript
  • Java, REST, SAML, Hibernate, Git
     

Dig og dine kompetencer

Du brænder for at programmere og lave teknisk design, og du har masser af erfaring i det fra enten et tidligere job eller fra studie- og fritidsprojekter. Du holder af at lave gode tekniske løsninger, og du har klare holdninger til, hvad der er et godt design og pæn kode.

Vi forestiller os, at du:

  • Har en uddannelse i datalogi, IKT, datamatiker eller lignende med gode resultater
  • Er flydende på dansk i skrift og tale
  • Er ambitiøs og har lyst og evne til hele tiden at forbedre og udvikle dig
     

Bliv en del af Rambøll Stakeholder Intelligence

Vi udvikler webbaserede løsninger til ”Stakeholder Intelligence”, hvor vi indsamler, behandler og visualiserer mange forskellige typer af data om en organisations interessenter. Vi er specialiserede i indsamling af ”bløde” data i form af holdninger og vurderinger fra interessenter men kobler det også med ”hårde” data såsom økonomi, fravær, karakterer og lignende. Vi er optaget af at lave enkle intuitive løsninger, der er værdifulde og velfungerende for brugerne i deres hverdag.

Vi er en lille afdeling med 17 udviklere primært med datalogisk baggrund, en håndfuld projektledere og en UX-designer fordelt i 4 teams. Arbejdsmiljøet et ungt, dynamisk og fagligt. Stemningen er afslappet og hyggelig.

Der er et stærkt sammenhold i afdelingen både i og på tværs af teams, og der er altid nogen, der står klar, hvis du har brug for hjælp. Vi vægter sociale aktiviteter højt og finder ofte tid til en gang bordfodbold, en fredagsøl eller en bytur.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!
 

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Business Manager Christian Sondrup Bøegh på telefon 51617947.


Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning, dit CV samt eksamenspapirer via vores online rekrutteringssystem.

Deadline 2019-02-10
Workplace Aarhus

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel:+45 5161 1000
Fax:+45 5161 1001

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918