Workday

Brann og sikkerhetsrådgiver som brenner for faget

  • Fulltime

  • 14 June 2022

  • REF1624S

About us

Ramboll Icon

An equal opportunity employer

At Ramboll, we respect human rights and believe that equality, diversity and inclusion foster the best results and a welcoming work environment without discrimination or harassment.
 

Ramboll conducts all relations with its employees and applicants for employment in accordance with the applicable laws, directives, and regulations of the many countries in which we do business.

 

We invite applicants without regard to race, color, ancestry, national origin, religion or belief, gender, sexual orientation, domestic partnership status, physical or mental disability, medical condition, marital status, age, pregnancy and maternity, military service and veteran status or any other status protected by the law, to become a part of our journey.

 

We believe that diversity is a strength and that differences between people add value to our organization and allows us to play our part in creating sustainable societies.

 

Facts about Ramboll
16,500 employees worldwide

300 offices across 35 countries

1.899 billion Euros in Revenue

6 Markets: Buildings, Transport, Energy, Environment & Health, Water and Management Consulting

Read more

Oslo

I Oslo er vi en gjeng brannrådgivere som ønsker oss en ny kollega for å løfte branngruppen ytterligere. Hos oss har vi et bra spenn i både alder og spesialkompetanse, her har vi både «superseniorer» og unge, fremadstormende brannrådgivere, både spesialister og «poteter». Gruppen kan beskrives som omgjengelig og inkluderende med stor interesse for faget. Dagens prosjektportefølje er mer interessant enn på lenge, og vi trenger derfor enda en trivelig og flink kollega.

Først av alt: Dersom du leser nedenstående punkter og tenker «Oi, dette virker interessant å bli med på», så anbefaler vi deg å legge inn en søknad - eller bare kontakte oss for en uforpliktende og hyggelig prat.

  • Hvordan kan vi bidra til å utvikle brannfaget og blir en foretrukket samarbeidspartner i bransjen?
  • Hva skal vi gjøre for å levere de beste prosjektene både nå og i fremtiden?
  • Hvordan skaper vi en kultur hvor alle i teamet samarbeider godt, lener seg fremover når problemstillingene dukker opp og som også synes det er hyggelig å ta en kaffe sammen?
  • Hvordan skal vi klare å tenke helhetlig, strategisk og bærekraftig for å løse utfordringene vi får av kunder i store og små prosjekter?
  • Hvordan skal vi løse komplekse problemstillinger som vi aldri har møtt på før?

SÅ; NOEN HARDE FAKTA OM OSS

På Rambølls kontor i Oslo har vi i dag 16 brannrådgivere.

Hos oss vil du kunne jobbe med både store og små prosjekter, og vi bidrar i alle faser av prosjektgjennomføringen. Våre kunder tilhører både offentlig, privat sektor, bygg, industri, mm. Vi har som nevnt mange spennende prosjekter som pågår og som starter opp i løpet av 2022.

Her kan vi bland annet nevne Drammen Sykehus, Nasjonalmuseet, Klemetsrud forbrenningsanlegg, Regjeringskvartalet, Ocean Space Centre, Oslo Solar, Operaen i Kristiansund, World Ocean Headquarters (Store blå).

Prosjektene våre er hovedsakelig i Oslo/østlandsregionen, men det er også muligheter både i inn- og utland for dem som ønsker dette.

   

VEL; HVA SKILLER OSS FRA VÅRE KONKURRENTER?

Du har nok allerede forstått at vi - i tillegg til å være best på fag og prosjektgjennomføring - også er opptatt av faglig utvikling og sosialt samhold. Her er vi nok ikke alene i bransjen, men vi mener virkelig at våre folk og kulturen vi ønsker å skape skal være ekstra attraktiv.

Etter lang tid med hjemmekontor har både Rambøll og avdelingen rettet fokus mot erfaringsoverføring, kulturbygging og kompetanseheving blant annet gjennom fagsamlinger i intern regi. Følgelig passer det midt i blinken om du kommer inn med et ønske om å støtte oppunder denne kulturen og påvirke hvilken vei vi skal ta som avdeling.

Vi tror gjerne at den ideelle kandidaten er en trivelig person med en ingeniørfaglig bachelor- eller mastergrad med kort eller lang erfaring fra bransjen, nyutdannede oppfordres også til å søke. Som ansatt i avdelingen vår får du en viktig rolle i Rambølls prosjekter, og en arbeidsdag der du fort får tillit, fleksibilitet og ansvar.  


Så; hva venter du på?

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 15.08.2022

Har du spørsmål?
Kontakt gjerne: Avdelingsleder Elisabeth Røine på mobil/ e-post +47 934 99 699 / elisabeth.roine@ramboll.no

Didn’t find the job for you?

Join one of our talent communities and we will stay in touch with career news

Didn't find the job for you?

Join one of our Talent communities

More