Ramboll Iberia

Catalan | English | Portuguese | Spanish
 
Els professionals de Ramboll Iberia proporcionen solucions i assessoria a clients de Catalunya, resta d’Espanya i Portugal en temes específics de medi ambient i seguretat i salut (EHS) que ajuden amb el compliment normatiu i la implantació d’estàndards internacionals. Tenim el compromís d'aportar a cada encàrrec una combinació òptima de rigor científic, pensament estratègic, capacitat de judici i comunicació clara per ajudar els nostres clients a aconseguir les solucions més eficients i rendibles pels seus problemes. Ramboll té personal permanent a Madrid, Barcelona i Lisboa, el que permet proporcionar serveis a mida dels nostres clients en tot el territori peninsular i insular. Els nostres principals clients són multinacionals dels sectors industrials i comercials, bufets d'advocats, entitats financeres, societats de capital risc, companyies immobiliàries i companyies d'assegurances. També donem servei, en projectes específics, a les Administracions Locals/Autonòmiques/Estatals i a les Institucions Europees.

Port de Soller, Spain

Contact:

Peter Wouters

Peter Wouters

Managing Principal
T: +34 636 499 025
Eduardo Ortega

Eduardo Ortega

Principal
T: +34 91 418 45 43
Silvia Hernandos

Silvia Hernando

Senior Managing Consultant
T: +34914184543

Medi Ambient i Salut

Ramboll és una de les consultores d’EHS més importants del món, que tenen la confiança dels clients per gestionar la complexitat dels seus aspectes ambientals, de seguretat i salut i de responsabilitat social. Ajudem els clients a comprendre i gestionar els impactes de les seves activitats i productes, de manera que puguin respondre de forma efectiva als reptes empresarials, legals i desenvolupar estratègies sòlides per operar de forma sostenible. Tot i que les nostres operacions a Iberia disposen de tota la gamma de serveis de Medi Ambient, Seguretat i Salut, els nostres coneixements s’especialitzen a:

Serveis globals de Ramboll

Obtingui més informació sobre els serveis multidisciplinaris d'enginyeria, disseny i consultoria de Ramboll en tots els mercats: Edificis, Transport, Planificació i Disseny Urbà, Aigua, Medi Ambient i Salut, Energia, Telecomunicacions i Consultoria.

Ofertes de treball actuals

Quan treballes a Ramboll, treballes per una empresa que marca la diferència, no només per la societat, sinó també pels seus empleats. La nostra estructura accionarial de l'empresa, amb una fundació com a accionista majoritari, garanteix el desenvolupament a llarg termini de la companyia, així com el dels seus empleats i les comunitats a les quals servim. Et convidem a visitar la nostra pàgina careers perquè puguis trobar noves ofertes i inscriure't en elles.

Certificacions

Polítiques de Ramboll

Oficines a Espanya

Visita el mapa de Ramboll per a obtenir més informació sobre la direcció i contacte de les nostres oficines a Barcelona i Madrid

.

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel:+45 5161 1000
Fax:+45 5161 1001

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites